Dan Petrescu, infectat cu coronavirus. Ce scrie presa din Anglia despre starea lui de sănătate

23 iulie 2020 14:02   Sport
Ultima actualizare:

Vestea că Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, este infectat cu coronavirus a depășit granițele țării și a ajuns până în Marea Britanie, acolo unde „Bursucul” este foarte cunoscut și iubit. Iată ce scrie presa din Anglia despre starea de sănătate a fostul internațional român.

De ce i-a fost mai frică, de aia n-a scăpat. Dan Petrescu a aflat ieri, 22 iulie, în urma testelor efectuate, că are coronavirus și a fost internat în spital pentru cel puțin 48 de ore. Este vorba despre o clinică unde, potrivit DigiSport, stă singur în cameră. El s-a testat după ce a prezentat anumite simptome caracteristice infecției cu Covid-19: oboseală, slăbiciune, dureri de cap.

Vestea că antrenorul celor de la CFR Cluj este internat în spital infectat cu Covid a ajuns până în Anglia, acolo unde fostiul internațional român a evoluat timp de opt ani, din 1994 până în 2002.

The Sun: „Petrescu va sta cel puțin 48 de ore în spital”

Jurnaliștii de la The Sun scriu că fostul star de la Chelsea a ajuns la spital, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus în urma focarului izbucnit la Cluj. „Petrescu este al 13-lea angajat al clubului din Transilvania lovit de COVID-19. Petrescu, cel care are 95 de selecții pentru echipa națională, va sta cel puțin 48 de ore în spital, potrivit surselor de la București. El a ajutat-o pe Chelsea să câștige Cupa Cupelor, Cupa Angliei, Cupa Ligii și Supercupa Europei în timpul perioadei petrecute în vestul Londrei. Și-a încheiat cariera de cinci ani la Chelsea în 2000”, mai scriu jurnaliștii britanici.

Ce spune agentul lui Petrescu pentru publicația Show Sport

Nikolay Pyrneu, agentul lui Dan Petrescu, a declarat pentru publicația Show Sport că antrenorul român se simte bine și a depășit perioada complicată. „A fost slăbit în primele două zile, dar acum e bine. Să sperăm că totul va fi în regulă și nu vor apărea complicații. E izolat, respectă toate regulile. Cât nu e disponibil, secunzii săi se vor ocupa de echipă”, a spus agentul.

Dan Petrescu a venit în Anglia în 1994, când a semnat pentru Sheffield Wednesday. După un an, s-a mutat la Chelsea, pentru care a evoluat până în anul 2000. E considerat și astăzi unul dintre jucătorii emblematici ai londonezilor.Bradford City și Southampton sunt și ele în CV-ul ”Bursucului”, care a părăsit fotbalul englez în 2002.

Citește și: 

Partidele formațiilor CFR Cluj, Universitatea Craiova și Dinamo, amânate de coronavirus

Mai multe