Ea e cel mai sexy fan al României

15 iunie 2016 22:14   Sport
Ultima actualizare:

Toată România a stat aseară cu ochii pe televizoare, pentru a încerca parcă să le dea energie jucătorilor noştri în meciul cu Elveţia.

Chiar dacă nu au câştigat pe teren, „tricolorii” s-au impus în schimb la frumuseţea suporterelor. Superba Elena s-a pregătit din timp pentru meciul cu Elveţia, pe care l-a urmărit cu sufletul la gură, din faţa televizorului de acasă. „Fotbalul a fost sportul meu preferat dintotdeauna, astfel că pentru mine meciurile României de la Euro sunt cele mai importante. Aş face orice pentru a-i ajuta pe băieţi, măcar de la distanţă”, a declarat cea mai sexy suporteră a naţionalei noastre.

În toată ţara microbiştii au fost conectaţi la meci pe terase, acolo unde televizoarele au mers la flux continuu. În Bucureşti, Centrul Vechi a fost  luat cu asalt, iar vremea frumoasă a contribuit la o după-amiază cu totul specială. 

Fie vopsiţi pe faţă, precum suporterii de pe stadion, fie cu căţeii îmbrăcaţi în tricolor, românii s-au bucurat de fotbal timp de peste două ore, căci, evident că între prieteni prelungirile sunt nu numai necesare, dar chiar obligatorii.

Toţi şi-au dat întâlnire la adevărata finală a grupei, cea cu Albania, de duminică seara, atunci când toată România aşteaptă victoria care ne-ar califica în optimile de finală ale Campionatului European.

Mai multe