Euro 2016

8 iunie 2016 11:00   Sport
Ultima actualizare:

Florin Andone, atacantul naţionalei României, a oferit un interviu siteului frf.ro, în care a vorbit despre ascensiunea sa fulminantă din ultimul an, dar şi despre accidentarea la mână suferită în ultimul aamical înainte de Euro 2016. Meciul Franţa - România se joacă vineri, de la ora 22.00, iar Andone are şanse mari să fie titular.

"Viaţa mea s-a schimbat foarte mult în ultimul an! Spre bine! Antrenorul de la club mi-a dat oportunitatea să joc, să am meciuri în picioare și m-am simțit și foarte iubit aici, la echipa națională. Tot timpul am fost chemat. A fost foarte greu la început pentru că eram nou. La naţională suntem ca o mică familie, ne înțelegem foarte bine. Cred că datorită acestui fapt ne-am calificat la Euro. Am avut multe meciuri bune, fără să pierdem. Mă înțeleg bine cu toată lumea. Suntem un grup fantastic", a declarat Andone.

"Mă simt foarte bine, nu am absolut nicio problemă. Bandajul este pentru a mă proteja, să nu fie ceva mai grav. Sunt apt sută la sută, am făcut deja trei antrenamente, m-am simțit foarte bine. Sunt la dispoziția domnului antrenor. De abia aștept ziua de vineri, să înceapă meciul", a completat jucătorul Cordobei, liniştindu-i pe fanii României privind fractura suferită în amicalul cu Georgia.

Mai multe