Euro 2016 / Antrenorul lui Payet a luat-o razna la golul din meciul cu Albania

16 iunie 2016 14:01   Sport
Ultima actualizare:

Atacantul Dmitri Payet a fost desemnat de UEFA jucătorul meciului Franţa - Albania, scor 2-0, el fiind ales cel mai bun de pe teren şi la partida cu România. Tehnicianul lui West Ham, Bilici, omul care-l pregăteşte pe jucător la echipa de club s-a suit pe masă de fericire că elevul său a marcat din nou, chiar dacă era într-un studio tv şi comenta meciul în direct.

Franţa a învins cu 2-0 Albania, prin golurile marcate de Griezmann în minutul 90 şi Payet în minutul 90+5. Gazdele turneului final au obţinut calificarea în optimile de finală ale Euro-2016.

De bucurie că jucătorul său a marcat din nou la Euro 2016, Slaven Bilici, antrenorul de la West Ham, acolo unde joacă Payet, s-a urcat pe masă şi a început să sărbătorească, chiar dacă era în direct la o televiziune.

"Din câte știu, e fericit la West Ham și e meritul lui West Ham că e în poziția în care se află acum. Se descurcă extraordinar pentru Franța, iar ca să îl iei acum ar fi vorba de ridicol de mulți bani. Dar fotbalul e fotbal, nu se știe niciodată. Când a venit anul trecut, speram la ce e mai bun pentru el. Știam că e un jucător foarte bun, dar nimeni nu cred că se aștepta cu adevărat să facă ceea ce a făcut în Premier League până acum. Meciul cu România a fost încântător", a declarat impresarul lui Payet, Mark McKay.

Mai multe