Euro 2016 / Hazard, trădat de colegi: "Bale e mai bun"

30 iunie 2016 17:45   Sport
Ultima actualizare:

Jordan Lukaku va juca vineri seară în premieră la turneul final, profitând că titularul Vermaelen e suspendat. El a prefaţat duelul dintre Belgia şi Ţara Galilor, arătând o sinceritate ieşită din comun.

Jordan e fratele mult mai celebrului Romelu Lukaku. Omul cu prenume de star al baschetului are 21 de ani şi e lipsit de inhibiţii. Nu a apărut nici un minut pe teren la acest Euro, dar o va face contra Ţării Galilor.

La acest joc toţi ochii vor fi pe Eden Hazard, vedeta belgienilor, şi pe Gareth Bale, starul britanicilor. Deşi, de obicei, coechiperii se apără indiferent de situaţie, Jordan a surprins când a fost chestionat despre cei doi.

“În ceea ce mă priveşte, Bale e mai bun decât Hazard. Joacă la un nivel ridicat de mult timp, iar în momentele importante pe care le-a trăit atât la echipa naţională, cât şi la club, şi-a arătat valoarea, nu s-a dat în lături. De partea cealaltă,  Hazard nu e la fel de consistent”, a spus Lukaku.

Continuând în aceeaşi notă, apărătorul belgienilor a afirmat: “Staff-ul tehnic face planul pentru a-i opri pe Gareth Bale şi Aaron Ramsey, ei sunt cei mai buni din echipa Ţării Galilor. Trebuie să găsim mijloace să-i stopăm pe aceşti doi jucători…pe ei şi întreaga echipă”.

Mai multe