Euro 2016 / Rooney s-a luat de soţia lui Vardy. Vezi care a fost probelema

24 iunie 2016 12:42   Sport
Ultima actualizare:

Roy Hodgson, selecţionerul Angliei, a avut o atitudine foarte permisivă la acest Campionat European, permiţându-le jucătorilor săi contactul permanent cu familiile şi accesul nelimitat la reţelele de socializare.

Şi lucrurile au mers bine, toată lumea fiind mulţumită, până când cineva a abuzat de aceste libertăţi. Rebekah Vardy, soţia atacantului naţionalei Angliei, Jamie Vardy, a dvenit prea activă pe Twitter, unde posta la foc automat detalii din sânul echipei, dar şi opinii personale nu prea protocolare cu anumite evenimente care se întâmplau între fani. Aceasta a atras atenţia lui Wayne Rooney, căpitanul britanicilor, care a luat atitudine şi l-a băgat imediat în şedinţă pe colegul său din atac. Vârful lui Manchester United i-a cerut lui Vardy să-şi cenzureze soţia şi s-o determine pe aceasta să fie ceva mai discretă. Nu ştim care a fost efectul imediat, dar e clar că o sămânţă de scandal chiar înaintea optimei cu Islanda, de luni, nu era deloc binevenită.

Rebekah Vardy a fost la un pas să fie linşată de ruşi la primul meci al Angliei la Euro, acela fiind momentul în care femeia a devenit foarte agresivă la politicile din Franţa şi la modul în care a fost tratată. Problema este că ea n-a respectat indicaţiile Poliţiei şi s-a băgat unde era conflictul mai mare.

Mai multe