Euro 2016 / Un turc a spart televizorul pentru că se bloca la ocazii. Iubita lui era de vină!

16 iunie 2016 11:30   Sport
Ultima actualizare:

Turcia a debutat la Euro 2016 într-un meci dramatic, pierdut în faţa Croaţiei cu 1-0, după golul fabulos al lui Luka Modric.

Pe Parc des Princes a fost o atmosferă senzaţională şi foarte încărcată, dar la Istanbul, în faţa televizorului, a fost şi mai agonizant. Ca şi când tensiunea jocului n-ar fi fost suficientă, iubita unui suporter turc înfocat s-a decis să-i mai joace acestuia şi o farsă de prost gust. Respectiva a furat telecomanda şi, din camera vecină, stingea televizorul ori de câte ori Arda Turan şi compania se apropiau periculos de poarta adversă, iar iubitul ei spera că vor egala. Acesta a făcut câteva crize de nervi, s-a răzbunat mai întâi pe tot ce avea la îndemână, dar pentru că femeia a exagerat şi nu s-a oprit la timp, a venit şi rândul plasmei de căteva sute de euro. Acesta a aruncat cu un laptop în televizor, apoi i-a dat câteva picioare şi l-a trântit la pământ. A sărit nervos pe el şi nu s-a lăsat până când n-a făcut zob ledul, la fel ca şi pe laptop, care nici el nu arăta foarte ieftin. Degeaba a venit femeia să-i spună că ea a glumit cu el! Era prea târziu, electrocasnicele fiind deja praf şi pulbere. Nu ştim dacă turcul a altoit-o puţin, dar deşi nu încurajăm violenţa domestică, respectiva ar cam fi meritat ceva urecheală.

Vezi mai jos agonia prin care a trecut turcul la jocul cu Croaţia din cauza iubitei şi încheiată destul de prost pentru electrocasnicele familiei!

Mai multe