10 ani de glorie pentru Leo Messi

23 noiembrie 2014 20:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

De sâmbătă seară, Leo Messi (27 de ani) a devenit jucătorul care a marcat cele mai multe goluri, 253, în prima ligă iberică. Povestea sud-americanului a început la 1 mai 2005.

Meciul Barcelona – Sevilla (5-1) a stat sub semnul performanţei uluitoare reuşite de Messi, autor al unei „triple”. După al doilea său gol, argentinianul a fost aruncat în sus de coechipieri, ca o celebrare a faptului că Leo a spulberat recordul de reuşite all-time al campionatului Spaniei (251), deţinut încă din anii ‘50 de un jucător al lui Athletic Bilbao, Telmo Zarra. Ajuns acum la borna 253, Leo Messi s-a întors în timp, puţin nostalgic. „Când am marcat primul gol nu îmi imaginam că voi depăşi vreun record. Recordul e pentru toţi cei care m-au ajutat şi au fost alături de mine”, a scris Messi pe o reţea de socializare. Gândurile starului argentinian s-au dus aşadar spre data de 1 mai 2005. Atunci, un puşti care nu împlinise încă 18 ani înscria pentru Barca într-un meci cu Albacete.

Felicitat de familie

Antonella, partenera de viaţă a lui Leo Messi, a ţinut să-l felicite pe iubitul său prin intermediul unei reţele de socializare. „Amor, suntem mândri de tine! Felicitări! Te iubim”, a scris Antonella, cea cu care Messi are un băieţel în vârstă de doi ani, Thiago.

Mai multe