300 de fani rapidişti, la stadion pentru proteste

25 iulie 2016 20:41   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aproximativ 300 de suporteri s-au strâns la arena din Giuleşti pentru a protesta faţă de situaţia în care se află echipa.

Ei au intrat pe gazon şi au scandat împotriva FRF şi a patronului Valerii Moraru, iar la ora 19.23 au început să cânte, referire la anul 1923 în care s-a înfiinţat gruparea giuleşteană.

Suporterii au ţinut un moment de reculegere pentru Adina Popescu, în vârstă de 26 de ani, care s-a pierdut pe un traseu din Nepal şi a fost găsită moartă, şi care era membră a galeriei rapidiste.

La ora 21.00, Rapid ar fi trebuit să joace cu FC Botoşani în prima etapă a Ligii I.

Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru miercuri decizia în cazul FC Rapid, echipă promovată în Liga I, dar care a intrat în procesul de faliment. Secretarul general al LPF, Iustin Ştefan, a trimis cazul echipei Rapid, care a obţinut sportiv dreptul de a participa în campionat şi licenţa din partea FRF, la Comisia de Disciplină, după ce lichidatorul judiciar a solicitat înscrierea în Liga I în ciuda faptului că gruparea se află în faliment.

Meciurile echipei Rapid din Liga I au fost amânate până la soluţionarea cazului. În cazul în care Rapid nu va avea câştig de cauză în Liga I va fi înscrisă ACS Poli Timişoara, retrogradată în sezonul precedent în Liga a II-a.

FC Rapid ar putea ataca decizia Comisiei de Disciplină la Comisia de Recurs şi apoi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Mai multe