4 motive ale despărţirii dintre Mihai Neşu şi soţia lui, Maria

8 noiembrie 2014 9:20   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Divorţul dintre Mihai Neşu şi Maria, cea care i-a fost alături 14 ani, a venit ca o consecinţă firească a evenimentelor petrecute în viaţa fostului fotbalist român. Click! vă prezintă patru posibile motive pentru care una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste s-a încheiat cu acest divorţ.

1. Urmările accidentului suferit la 10 mai 2011.

La 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament făcut cu echipa sa, FC Utrecht, din prima ligă olandeză. Din păcate, acea lovitură primită de la un coechipier avea să-l lase paralizat, într-un scaun cu rotile. El poate să-şi mişte doar mâna dreaptă şi capul.

2. Dorinţa lui Mihai Neşu de a-i reda Mariei libertatea.

Începută ca o iubire de adolescenţi, relaţia dintre Mihai Neşu şi Maria a evoluat şi a crescut odată cu ei. Apropiaţii mărturiseau că nu era pereche mai fericită ca a lor, iar iubirea răzbătea din fiecare colţişor al sufletelor lor. Evident, iubirea nu a murit după accident, şi Maria şi-a îngrijit soţul cu speranţă şi dragoste. Numai că, văzând că starea lui nu se îmbunătăţeşte, Mihai a decis să îi propună să se separe. Plecarea la tratament în SUA fără ea, la un an şi jumătate după accident, a fost momentul decisiv al ruperii relaţiei.

3. Presiunea psihică a Mariei.

Fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu i-a fost alături fotbalistului din primele clipe ale accidentului. L-a îngrijit ca pe ochii din cap mai mult de un an, însă treptat, văzând că progresele sunt foarte mici, a început să cedeze psihic. Astfel, la un moment dat nu s-a mai putut opune deciziei fostului fotbalist de a se separa.

4. Depresia prin care a trecut Mihai Neşu.

Se spune că o iubire atât de mare trece toate obstacolele. Numai că atunci când se instalează depresia, toate punţile de legătură între parteneri se rup. Mihai Neşu a plecat plin de optimism în SUA la tratament, dar nu a făcut progresele aşteptate. Astfel, s-a instalat depresia, care l-a făcut să dorească să rămână singur şi să nu încerce o reapropiere de dragostea vieţii lui, Maria.

Mai multe