5.000.000 € pe Andone

18 iulie 2016 21:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Vești bune pentru atacantul român Florin Andone. Telenovela transferului său pare aproape de final. După ce, inițial, se zvonise că fotbalistul s-a înțeles cu Galatasaray, pe fir au intrat spaniolii de la Deportivo, care par și cei mai deciși să-l cumpere. Aceştia au pus pe masa Cordobei 5 milioane de euro pentru Andone, iar negocierile au intrat în linie dreaptă.

Florin Andone a făcut un sezon foarte bun în liga a doua spaniolă, fiind golgheterul Cordobei. Cluburile puternice din Europa n-au rămas indiferente la valoarea și calitățile românului de 23 de ani și și-au îndreptat atenția către el.

A refuzat Turcia de frica atentatelor

Astfel, Andone a fost la un pas să semneze cu Galatasaray, club care îi dădea 1 milion de euro salariu anual. Lucrurile s-au împotmolit, oficialii Cordobei și turcii fiind în dezacord în privința sumei de transfer. În plus, situația tensionată din zonă l-a pus serios pe gânduri pe Florin, astfel că afacerea a picat. Imediat, pe fir a intrat Deportivo la Coruna, echipă care a încheiat ediţia 2015/2016 a campionatului Spaniei pe locul 15.

După mai multe zile de negocieri aprinse, spaniolii de la ziarul ”AS” au anunțat că lucrurile s-au lămurit: Cordoba și Deportivo au bătut palma pentru aproximativ 5 milioane de euro și un contract pe durata a patru sezoane pentru internaționalul român. ”Nu se exclude varianta unei clauze de prelungire a contractului dincolo de 2020”, au mai precizat jurnaliștii iberici.

Mai multe