52 de echipe s-au luptat pentru Cupa României la minifotbal

1 iulie 2013 11:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După câștigarea titlului de campioni ai României în 2011, Consiliul Judeţean Buzău reușește anul acesta cel de-al doilea trofeu din istoria sa, câştigarea trofeului Cupei României la Minifotbal. Echipa din Buzău s-a impus în finală în faţa echipei Revine Suceava cu scorul de 4-2. În finala mică, meciul s-a terminat la egalitate, 2-2, Avantaje Deva înving la lovituri de departajare revelația acestei competiții, Cora Pantelimon, cu scorul de 4-2.

Titlul de cel mai bun portar al competiţiei a fost adjudecat de Valentin Manolache (Pera BMW Deva), iar premiul pentru cel mai bun jucător a revenit arbitrului divizionar Georgian Ionescu (Consiliul Județean Buzău).

Toate cele patru echipe ajunse în finalele Cupei au primit drept premii un echipament sportiv.

"Organizarea acestei ediții a Cupei României cu 52 de echipe şi peste 1.000 de jucători reprezintă un succes al minifotbalului românesc care confirmă trendul său ascendent în România, ca parte a strategiei de proiectare instituţională pe care ne-am asumat-o la nivelul conducerii federaţiei. Suntem o organizaţie sportivă foarte tânără, dar avem ambiţia de a deveni una dintre cele mai moderne federaţii din punct de vedere al abordării domeniului sportiv", ne-a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România.

Seria evenimentelor de minifotbal de la nivel naţional continuă la finalul acestei săptămâni când la Hunedoara va avea loc faza finală a Campionatului Național de Minifotbal cu cele mai bune 20 de echipe din România din cele peste 2.000 de la nivel național.

Mai multe