A aruncat cu gheata în arbitru FOTO

29 ianuarie 2015 23:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Stadionul „Vicente Calderon” din Madrid a fost miercuri seara un teatru de război la returul din Cupa Regelui dintre Atletico şi Barcelona, scor 2-3.

Catalanii câştigaseră cu 1-0 în turul de pe Camp Nou, iar trupa lui Simeone avea nevoie de o victorie la două goluri pentru calificarea în semifinale. În prima repriză au fost înscrise cinci goluri, balul fiind deschis de Fernando Torres în minutul 1.

După ce Neymar a înscris şi golul al treilea al Barcei şi a pecetluit practic eliminarea madrilenilor, gazdele au luat foc şi lucrurile au degenerat. Totul a plecat de la un penalty neacordat lui Atletico, care a cauzat o bătaie generală la pauză, când echipele se îndreptau spre vestiare. Scandalul care i-a avut în prim-plan pe Torres, Neymar şi Mascherano a continuat după pauză cu cartonaşul roşu luat de Gabi, căpitanul lui Atletico şi de un gest urât al lui Turan Arda.

Turcul a înnbunit de furie, s-a descălţat de o gheată, şi a aruncat-o spre asistentul Jesus Gil, fără să-l lovească. Acesta a fost sancţionat doar cu cartonaş galben, dar gestul are o conotaţie mult mai profundă. În Islam, religia lui Arda, cea mai mare umilinţă este ca cineva să arunce cu un pantof în tine, şi asta a încercat să provoace fotbalistul.

Mai multe