A cedat nervos

29 aprilie 2014 19:33   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Marius Constantin n-a uitat cei şase ani petrecuţi la Rapid şi dovedeşte că iubeşte şi acum clubul de sub Podul Grant şi că-i urăşte, în egală măsură, pe rivalii giuleştenilor. A dovedit-o şi luni seară când i-a înjurat şi le-a arătat semne obscene suporterilor Stelei, echipă care a învins fără drept de apel Braşov- clubul la care fundaşul este legitimat - scor 3-0.

Steaua s-a impus fără probleme contra Braşovului şi este cu un pas mai aproape de titlul de campioană. Meciul n-a avut istoric, fotbaliştii lui Reghecampf dominând clar partida. Pe final, însă, lucrurile s-au precipitat. Nu prin prisma jocului, ci a evenimentele provocate de fostul rapidist Marius Constantin.

Într-un moment în care jocul era oprit, fanii Stelei de la Tribuna 1 au început să îl înjure pe Constantin. Fotbalistul a arătat semne obscene suporterilor, iar arbitrul George Găman a observat şi i-a acordat cartonaşul roşu.

În urma acestor semne, Marius Constantin a văzut cartonaşul roşu

În timp ce fundaşul se îndrepta spre tunelul ce duce la vestiare, suporterii campioanei aflaţi la  tribuna a II-a au început să arunce spre el cu diverse obiecte, între care şi o brichetă, un băţ de steag şi o piatră.

Constantin a refuzat iniţial să iasă şi s-a întors pe teren, arbitrul Găman fiind nevoit să cheme doi stewarzi pentru a-l escorta pe jucător. Marius Constantin a fost înjurat de fanii Stelei şi pe parcursul primei reprize şi la începutul celei de-a doua. Suporterii au adresat injurii şi echipei Rapid. Arbitrul George Găman i-a cerut atunci observatorului ca de la staţia de amplificare să se anunţe că în cazul în care scandările rasiste nu vor înceta partida va fi întreruptă.

Mai multe