A fost circ, ca la orice Poli – UTA

13 iunie 2017 20:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Între Timişoara şi Arad a fost tot timpul o rivalitate aprigă la fotbal, dar problemele financiare au făcut ca cele două oraşe să nu se mai întâlnească în ultimul timp la acest nivel. Soarta le-a pus însă din nou faţă în faţă şi spiritele s-au încins până la cota de fierbere.

ACS Poli a jucat cu 13.000 de fani în tribune prima manşă a ultimei şanse de rămânere în Liga 1.

UTA are însă o ocazie imensă de promovare şi şi-a vândut pielea cât a putut de greu. Timişorenii au marcat de două ori în prima repriză, prin Henrique şi Cânu, dar Strătilă a redus din diferenţă şi s-a încheiat 2-1. Rezultatul l-a nemulţumit pe antrenorul gazdelor, care spera la un scor de neprezentare.

A pus totul în cârca arbitrului, dar a găsit motiv de dispută şi cu Laurenţiu Roşu, antrenorul celor de la UTA, cu care a fost la un pas de bătaie.

”Găman ne-a făcut praf. Cei de la UTA meritau patru jucători eliminați. Trebuia să avem 7-0 la pauză, dar am ratat enorm. O să vedeți câte o să le dăm la retur”, a spus Ionuţ Popa. Replica lui Roşu nu s-a lăsat aşteptată şi a venit ca o ameninţare: „Vor vedea pe teren la Şiria”.

Mai multe