A înnebunit Moţi! Gestul şocant al fotbalistului FOTO

1 martie 2015 21:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cosmin Moţi, eroul care a calificat-o pe Ludogoreţ în Liga Campionilor în dauna Stelei, i-a şocat din nou pe bulgari. De această dată, fostul dinamovist a fost „omul negru” pentru echipa sa.

În lupta pentru păstrarea titlului, Ludogoreţ a pierdut un meci extrem de important (0-1 în deplasare cu Litex), rezultat provocat şi de eliminarea prematură a lui Moţi. La finalul primei reprize, românul a reuşit performanţa să ia două „galbene” în câteva minute (34-37), primul pentru proteste şi al doilea pentru lovirea mingii după fluierul arbitrului.

Moţi n-a ieşit însă cu fruntea sus de pe teren, preferând să răspundă golăneşte provocărilor venite din tribune. În drum spre vestiare, jucătorul lui Ludogoreţ a făcut un adevărat circ. Mai întâi le-a arătat fanilor semne obscene cu degetele mijlocii de la ambele mâini, după care a şutat cu sete în sticlele de apă care i-au ieşit în cale.

Moţi s-a luat la harţă şi cu poliţiştii care au încercat să-l liniştească, apoi a încercat să revină pe banca de rezerve a celor de la Ludogoreţ. Bineînţeles, acest lucru nu e permis unui jucător eliminat. Ţinând cont de comportamentul său total lipsit de control, românul s-ar putea trezi cu o suspendare drastică din partea federaţiei bulgare.

Şi Chivu a făcut la fel

Cu degetele mijlocii în aer, Cosmin Moţi l-a copiat perfect pe Cristi Chivu, protagonistul unui episod similar în 2010, în tricoul lui Inter. Scena s-a petrecut la finala Cupei Italiei, Chivu răspunzându-le astfel fanilor lui AS Roma, fosta sa echipă, care l-au provocat pe întreaga durată a partidei. „Mai bine mureai în ianuarie!”, ar fi strigat atunci suporterii Romei, aluzie la grava accidentare la cap suferită de Cristi Chivu.

Mai multe