A luat 3.000.000 € pentru 19 meciuri

6 septembrie 2016 20:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Majoritatea jucătorilor români visează la un transfer într-o ţară arabă care să-i realizeze financiar pe viaţă. Cei care au avut parte de aşa ceva ştiu însă că nu e deloc uşor să le scoţi banii printre degete şeicilor, mai ales când n-ai rupt gura târgului. Stelistul s-a scos totuşi!

Mihai Pintilii l-a urmat în 2014 pe Laurenţiu Reghecampf la Al-Hilal Riyadh, unde a semnat un contract pe trei sezoane. Saudiţii s-au angajat să-i plătească 2,5 milioane de euro lui Gigi Becali, ca sumă de transfer, şi în jur de un milion de euro pe sezon mijlocaşului, drept salariu. Arabii nu s-au grăbit însă cu plăţile nici către Steaua, nici către jucător, şi, după o jumătate de sezon în care Pintilii a prins doar 19 meciuri în toate competiţiile şi s-a întors la Pandurii, au sperat că vor scăpa de achitarea banilor. N-a fost însă cazul.

Revine pe teren, după accidentare, peste o lună

Primul care a luat atitudine a fost patronul vicecampioanei României, care i-a dat în judecată pe cei de la Al-Hilal, iar FIFA i-a obligat pe aceştia să-i achite lui Becali banii pentru transfer. Apoi, încurajat de succesul latifundiarului din Pipera, Pintilii a procedat şi el la fel. Ieri, forul cu sediul în Elveţia a furnizat acelaşi rezultat. Fotbalistul legitimat acum la Steaua a primit o înştiinţare că e legitim să primească toată suma pentru cei trei ani semnaţi cu saudiţii şi în 30 de zile să-şi verifice cardul pentru că urmează să-i intre trei milioane de euro. Veste senzaţională pentru fotbalistul care se vede bogat dintr-o dată, deşi nu se mai aştepta la aşa ceva. Pintilii e accidentat şi trăieşte doar din cei 10.000 de euro pe lună primiţi de la Steaua. Acum, acesta nu va mai trebui să-şi facă griji, ci planuri de investire a fabuloasei sume cu şase zerouri.

A adus o bombă sexy la Steaua

Steaua a făcut pe ultima sută de metri un transfer din campionatul intern, din liga a doua. Echipa lui Becali l-a adus pe puștiul Dennis Man, de la UTA Arad, fotbalist de 18 ani care a marcat cinci goluri în primele etape ale noului sezon. Alături de el, la București va veni și Alexandra, iubita atacantului. Steaua a plătit 350.000 de euro pentru a-l lua de la UTA pe Dennis Man, atacant care a jucat 26 de meciuri sezonul trecut și a înscris de opt ori. De când a început liga a doua, de cinci etape, Man a punctat de cinci ori, reuşind un hattrick în meciul cu Brăila. Fotbalistul va face azi cunoștință cu noii săi colegi de la Steaua, echipă cu care a semnat pentru următorii cinci ani, arădenii având și un procent dintr-un viitor transfer al puștiului. Dennis nu va veni cu mâna goală la București, ci o va avea alături pe Alexandra, iubita lui. Frumoasa șatenă cu dimensiuni și alură de manechin este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy apariții pe stadioanele Ligii 1. 

Mai multe