A scăpat cu viață după ce a căzut 200 de metri în prăpastie

30 iunie 2020 16:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Un fotbalist brazilian a scăpat miraculos fără nici o fractură după ce a căzut în prăpastie cu mașina de la o înălțime de 200 de metri.

Mijlocașul formației braziliene Cruzeiro, Henrique, a fost eroul unei adevărate minuni petrecute vineri seară. El a ieșit de pe drumul principal și a ”plonjat” în prăpastie cu mașina lui de teren. Norocul a fost de partea lui, deoarece, patru ore mai târziu și la 200 de metri mai jos decât șoseaua, când a fost descoperit de echipele de intervenție, nu doar că a fost găsit în viață, dar nu avea nici măcar o fractură!

Din informațiile furnizate de Poliția Militară presei braziliene, se pare că mașina jucătorului a căzut în prăpastie de pe o stâncă din Rola Moca State Park, din Brumadinho. Oficialii au spus că fotbalistul era dezorientat și confuz când a fost descoperit, dar că nu avea nici o rană gravă, în ciuda prăbușirii. Adâncimea mare a râpei a făcut ca și intervenția salvatorilor să se facă foarte greu, scurgându-se patru ore până ce aceștia au ajuns la fotbalist. Acum, el este internat într-un spital din Belo Horizonte.

Mai multe