A vrut să bată arbitrul cu targa

8 octombrie 2012 16:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Scene incredibile la Bistriţa! Arbitrul partidei Gloria Bistriţa – Pandurii (scor 1-3) a fost „atacat” cu targa de antrenorul gazdelor, Nae Manea.

După ce arbitrul a validat un gol înscris neregulamentar de Pandurii în finalul primei reprize, antrenorul Bistriţei, Nicolae Manea, i-a cerut explicaţii centralului. Acesta nu l-a lămurit pe tehnician, ba dimpotrivă, l-a tratat arogant şi l-a trimis în tribună.

Atât i-a trebuit lui Manea, care şi-a ieşit din fire şi a vrut să-l strângă de gât pe Bocăneală, care a fost salvat de intervenţia jucătorilor Gloriei. De nervi că n-a apucat să-l ajungă pe arbitru, antrenorul a luat targa folosită pentru transportul jucătorilor accidentaţi şi a aruncat cu ea spre fluieraş, dar acesta era deja departe.

„Trebuia să-i dau cu targa în cap. O să mă duc cu trofeul fair-play, primit acum ceva timp, şi o să-l înapoiez sau i-l dau în cap lui Bocăneală. Poate îl omor! Mi-e şi jenă să-l numesc arbitru pe ăsta. După meci mi-a zis că am dreptate, a greşit şi el omeneşte. Pentru mine de ce n-a greşit omeneşte?", a zis Manea.

Mai multe