Abramovici a intrat peste Mourinho la vestiare

19 septembrie 2013 14:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Faptul că Steaua a pierdut la Gelsenkirchen n-a fost o surpriză pentru nimeni, dar ce s-a întâmplat în celălalt meci al grupei, a fost mai tare decât o bombă. Chelsea a călcat pe bec chiar pe Stamford Bridge, în faţa lui Basel, scor 1-2, şi i-a enervat pe fani, dar şi pe patron.

Roman Abramovici n-a înţeles nimic din ce au jucat băieţii lui Jose Mourinho miercuri seara. După ce a stat stană de piatră 90 de minute în tribune, rusul a coborât apoi la vestiare în stilul Gigi Becali, pentru a afla ce s-a întâmplat. Ziariştii de la Daily Mail l-au surprins pe acesta chiar când intra la cabine, după Lampard şi compania, dar n-au putut să afle şi ce le-a spus Abramovici oamenilor pe care îi plăteşte cu zeci de milioane de euro pe an.

Mourinho n-a avut nici el cuvinte să explice această înfrângere, pe care şi-a asumat-o în totalitate. „Trei jucători au greşit pe rând şi a pierdut trei puncte, pe care trebuie să le câştigăm înapoi la Bucureşti, etapa viitoare. Obiectivul nostru de a ne clasa pe primele două locuri în grupă nu e pierdut nici pe departe. Acum, la greu, se văd caracterele din echipă", a spus portughezul trist, la finalul jocului.

Mai multe