Accidentare groaznică! I-a rupt piciorul în două! - FOTO

21 ianuarie 2018 17:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Momente de groază petrecute la un meci din prima ligă engleză, Everton - West Bromwich Albion, scor 1-1.

Momente de groază sâmbătă, pe „Goodison Park”, arena lui Everton! Jucătorul gazdelor, James McCarthy, a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu după ce un adversar de la West Bromwich i-a şutat direct în picior.

Era minutul 79 al meciului dintre Everton şi West Bromwich (scor 1-1), din prima ligă engleză de fotbal când un şut puternic al atacantului oaspeţilor, Salomon Rondon, s-a încheiat nu cu zborul mingei spre poarta gazdelor, ci cu o trosnitură îngrozitoare! Interpus, în încercarea de a mişca mingea, pe traiectoria stângului necruţător al atacantului venezuelean, piciorul drept al adversarului direct, irlandezul James McCarthy, s-a rupt efectiv în două, iar tot stadionul a înmărmurit! Zvârcolindu-se de durere pe gazon, intenaţionalul de 27 de ani a fost dus, după 10  minute în care i s-au administrat sedative, i s-a pus masca de oxigen pe faţă şi i-a fost imobilizat piciorul, direct la spital, unde a fost operat. „Are o fractură de tibie şi perone, o accidentare foarte urâtă. A plătit un preţ foarte greu pentru curajul său. E o mare pierdere pentru noi în acest sezon”, a declarat, vizibil afectat, managerul lui Everton, Sam Allardyce.

Foarte afectat de incident a fost şi atacantul venezuelean Salomon Rondon. Devenit agresor fără voie, el a izbucnit în lacrimi imediat ce a realizat ce s-a petrecut. Conform presei engleze, el a mers şi la spital să-l viziteze pe irlandezul care va reveni la antrenamente, dacă totul va merge bine, abia peste opt luni.

Mai multe