Accidentare groaznică pentru Torres: "M-am speriat, dar sper să revin cât mai repede pe teren"

3 martie 2017 11:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul celor de la Atletico Madrid, Fernando Torres, a suferit un traumatism cerebral în partida cu Deportivo La Coruna, chiar sub privirile lui Florin Andone. Din fericire, accidentarea nu a fost atât de gravă cum a părut iniţial şi jucătorul va putea reveni pe teren în scurt timp.

În minutul 86, Torres s-a accidentat la un duel cu un jucător de la Deportivo, iar medicii celor două echipe i-au acordat ajutorul. El a fost scos de pe teren pe targă, fiind transportat la spital. Toţi fanii l-au aplaudat, iar Florin Andone a încercat să-i consoleze pe jucătorii în lacrimi de la Atletico.

Andone a marcat în minutul 13, iar pentru Atletico a punctat Griezmann '68.

"Mi-a fost foarte frică, nu ştiam ce se întâmplă. Este prima oară când văd aşa ceva la un meci. Sper să fie bine cât mai repede", a spus Andone după meci.

"Vă mulţumesc pentru grija faţă de mine şi pentru mesajele de susţinere. M-am speriat, dar sper să revin cât mai repede pe teren", a spus Torres noaptea târziu pe o reţea de socializare.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe