Acuzații grave după decesul lui Daniel Prodan: „Suntem o țară de jigodii!”

18 noiembrie 2016 15:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Marius Șumudică a avut din nou o bine cunoscută reacție dură și jignitoare, dar de această dată la adresa cadrelor medicale din țară, referitor la cazul decesului lui Daniel Prodan.

Antrenorul Astrei Giurgiu s-a arătat extrem de indignat de felul în care a putut muri fotbalistul. Deși au ajuns la el acasă două ambulanțe, nu au fost suficiente pentru a-l salva.

"E posibil să pleznească inima în el și să vină prima ambulanță după 14 minute? Niște incompetenți. Suntem o țară de jigodii. Ăștia suntem! Mor oamenii cu zile. E posibil să vină prima ambulanță fără medic, iar a doua la 22 de minute? Indiferent ce se întâmplă, nu se poate așa ceva. Mori cu zile la 44 de ani. Suntem departe prin tot ceea ce facem", a declarat antrenorul, potrivit GSP.

"N-ai văzut și când te duci la medic și unul îți spune că ai hepatită, celălalt altceva și tot așa. Eu m-am dus odată cu băiatul meu la doctor și avea enterocolită și l-a văzut medicul, că dormise la mă-sa în brațe și avea urechea roșie și i-a zis că are otită. Nu vedeți ce se întâmplă?!", a izbucnit Șumudică la conferința de presă", a mai adăugat Șumudică în cadrul unei conferințe de presă.

Recent, antrenorul a fost filmat în timpul meciului Astra - Dinamo (2-5), având un comportament violent față de unul dintre preparatorii fizici ai echipei sale. L-a îmbrâncit pentru a se grăbi să-l ajute pe Lovin, care a fost faultat. Șumudică l-a împins atât de tare pe bărbat încât a căzut pe gazon și s-a rostogolit.

Mai multe