Adi Cristea n-are bani de luat, dar are de dat! - FOTO EXCLUSIV

12 august 2014 22:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adrian Cristea (30 de ani) se dovedeşte a fi generos cu prietenii lui. Deşi nu mai joacă de opt luni de zile, fiind liber de contract, “Prinţul” mai are încă bani să-şi împrumute amicii la mare.

„Prinţul” nu-şi dezminte renumele! Adrian Cristea a fost mereu un tip galant şi săritor atunci când a venit vorba de prietenii lui apropiaţi. Deşi a fost pus pe liber de Steaua de opt luni de zile şi nu s-a uitat la bani atunci când a dus-o pe Bianca la Paris, Adi mai are încă, se pare, ceva resurse financiare. El a câştigat un proces cu fosta echipă şi mai are încă două de judecat la TAS, fotbalistul invocând că nu şi-a primit nici până acum banii din salarii şi prime. 

În week-end, el a fost surprins pe Litoral de fotoreporterii Click! în timp ce ieşea,   îmbrăcat la patru ace, dintr-un club de fiţe din Mamaia. Prinţul s-a oprit la un moment dat şi a “donat” mai multe sute de lei unui prieten. După aproximativ o jumătate de oră, el s-a urcat într-un taxi cu numărul 69, însă din păcate era singur cuc. Recent, Cristea a fost lăsat baltă şi de ultima sa iubită, Carla, care nu i-a mai suportat infidelităţile. 

Mai multe