Adi Mutu şi Victor Piţurcă se „iubesc” la infinit! Declaraţii dure

16 noiembrie 2017 13:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

A trecut ceva vreme de la ultima confruntare directă dintre Adi Mutu şi Victor Piţurcă. De-a lungul timpului, cei doi s-au înţeles ca şoarecele şi pisica, în ciuda faptului că au fost nevoiţi să tragă împreună la căruţa naţionalei, unul ca antrenor şi celălalt ca jucător.

Acum, cooptat în staff-ul proaspătului selecţioner Cosmin Contra, Adi Mutu a făcut o declaraţie acidă după amicalul pierdut (0-3) de România contra Olandei. Mai exact, Mutu a considerat că tricolorii de astăzi s-au descurcat mai bine în faţa batavilor faţă de precedentele întâlniri cu „Portocala Mecanică”.

Evident, a fost un mesaj subtil cu care Mutu l-a „înţepat” pe Victor Piţurcă, cel care a condus mult timp naţionala (în trei mandate), inclusiv la eşecurile cu Olanda menţionate de Mutu. Orgolios cum îl ştim, Piţi n-a întârziat cu răspunsul. „Nu are ce să ştie Mutu ce e fotbalul, ca antrenor de pe bancă. E mai greu pentru el să vadă jocul, habar nu are de joc. Probabil e supărat că nu era pe teren atunci”, a replicat Victor Piţurcă.

Mai multe