Administratorul judiciar al Rapidului a aflat de pe Internet cine e Ionel Ganea

17 august 2014 20:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Insolvenţa naşte situaţii hazlii în fotbalul românesc. De pildă, administratorul judiciar al Rapidului, Cristina Andronache, recunoaşte că nu avea nici o treabă cu fotbalul în momentul în care a fost desemnată să se ocupe de reorganizarea clubului.

Într-un interviu pentru Digisport, ea a explicat că, înainte de a-l numi în funcţia de antrenor pe internaţionalul român Ionel Ganea, habar n-avea cine e acesta. “Am fost cea care l-a susţinut, dar desemnarea antrenorului a fost făcută pe baza unei selecţii... L-am ales pe Ganea pentru că a avut un atu, pentru că a mai trecut printr-o perioadă de insolvenţă la Universitatea Cluj, înţelegea şi insolvenţa şi repercusiunile asupra echipei şi asupra activităţii normale, astfel că a fost un atu”, a declarat Andronache la Digisport.

Ea a mai recunoscut că nu auzise de Ganea, dar nici de actualul preşedinte, Nicolae Manea: „L-am susţinut fără să-l cunosc dinainte, m-am uitat pe internet să văd cum arată, neavând preocupari sportive în general. Slavă cerului că există Internet!”, a încheiat Cristina Andronache.

Dincolo de aceste momente hazlii, la Rapid nu e deloc linişte. Aceasta deoarece administratorul judiciar susţine că omul de afaceri Valerii Moraru nu e, de fapt, investitor, ci doar creditor la Rapid, aşa cum şi Click! a scris în repetate rânduri.

„Nu a virat niciun ban până acum. De asemenea, a promis că va aduce 1,5 milioane de euro drept contract de publicitate, dar n-a spus că suma va veni în decurs de cinci ani”, a declarat Cristina Andronache.

În replică, Valerii Moraru acuză administratorul judiciar că a refuzat semnarea contractelor de publicitate aduse în ultima lună.

Mai multe