Adrian Cristea nu mai joacă fotbal din cauza a 3.720 de lei

10 februarie 2016 23:07   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adrian Cristea riscă să devină cel mai penibil fotbalist din Liga I după ce i s-a interzis să joace din cauza faptului că nu a respectat o promisiune simplă şi puţin costisitoare.

Mijlocaşul de 32 de ani a evoluat în nouă meciuri pentru Steaua în 2013, dar şi-a câştigat prin contract dreptul la prima de titlu şi de calificare în grupele Ligii Campionilor. Roş-albaştrii au refuzat iniţial să plătească cei 120.000 de euro, Cristea i-a dat în judecată la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv, de la Lausanne, iar părţile au ajuns acolo la un acord. Cristea şi-a primit banii şi trebuia în schimb să retragă din instanţe toate acţiunile împotriva Stelei. Cum n-a făcut asta, a fost el dat în judecată de Argăseală şi compania şi trebuia să plătească suma de 3.720 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată. A ignorat total această obligaţie, nepărând deloc preocupat că fără această plată nu poate juca din nou la Concordia Chiajna, unde încă este legitimat.

Astfel, miercuri, 10 februarie, Comisia de Disciplină l-a suspendat pe termen nelimitat pe Cristea, care riscă să-şi încheie cariera în cel mai josnic mod cu putinţă, din cauza a 3.720 de lei neplătiţi Stelei. 

Mai multe