Adrian Cristea poate juca din nou fotbal

20 septembrie 2015 23:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Telenovela scandalului dintre Adrian Cristea şi fostul său club, Steaua, a ajuns la un punct final. Jucătorul legitimat la Concordia Chiajna poate juca de luni, 21 septembrie, în orice moment, deoarece şi-a îndeplinit obligaţia stabilită de FRF: a renunţat la procesul deschis în instanţă contra Stelei.

„Prinţul”, ajuns acum la 31 de ani, a scăpat de litigiul cu Steaua vineri, atunci când la judecătoria Buftea s-a constatat anularea pretenţiilor, după ce Cristea a renunţat la chemarea în judecată a clubului Steaua. Din păcate pentru el, fotbalistul va trebui să scoată bani din buzunar şi să-i dea Stelei, căci a fost obligat la plata a 3.720 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

Mijlocaşul Adrian Cristea a evoluat pentru Steaua în prima jumătate a sezonului 2013-2014. Steliştii au renunţat la el în ianuarie 2014, dar cele două părţi nu au ajuns atunci la un acord privind termenii rezilierii contractului. În 11 aprilie 2014 Comisia de Recurs a obligat FC Steaua la plata sumei de 120.000 de euro către fostul său jucător.

Mai multe