Adrian Păun, dedicație inedită pentru soția însărcinată

2 februarie 2021 19:10   Fotbal intern
Ultima actualizare:

CFR Cluj s-a impus greu, cu scorul de 1-0, în deplasare, cu Chindia Târgoviște. Autorul unicului gol al meciului, Adrian Păun, a avut o dedicație specială pentru soție după reușită.

Într-un meci în care Chindia a fost dezavantajată de arbitraj, CFR a reușit să se impună printr-un penalty. Cum executantul obișnuit, Deac, ieșise de pe teren accidentat, executantul a fost Adrian Păun (25 de ani), care nu l-a iertat pe portarul Aioanei. Imediat după reușită, el a avut o dedicație specială pentru soție, băgându-și mingea pe sub tricou și anunțând pe toată lumea că este însărcinată. La finalul partidei, el a dat mai multe detalii: ”Dedic golul soției mele care este însărcinată, sper să nască o fetiță sănătoasă. Apoi lui Cipi Deac, care a ieșit accidentat, sper să iasă bine la RMN, și analistului nostru video că are și el are ceva probleme”, a declarat mijlocașul campioanei.

Adrian și Anda Păun s-au căsătorit la începutul lunii octombrie, după o relație de peste cinci ani, la nuntă participând toți coechipierii fotbalistului, dar și celebra interpretă Vlăduța Lupău, viitoarea fină a celor doi miri.

Mai multe