Află ultimele informaţii din sânul tricolorilor! Ganea şi Băluţă, titulari cu Armenia

31 august 2017 11:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Naţionala României îşi joacă mâine şi luni ultimele şanse de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, 2018, iar selecţionerul Christoph Daum a revoluţionat lotul chiar înainte de aceste partide decisive.

Neamţul a lăsat acasă câţiva jucători importanţi, a chemat în locul lor tineri de perspectivă pe care chiar are de gând să-l folsoească. Astfel, în primul 11 al partidei cu Armenia îşi vor face loc Cristi Ganea, de la Viitorul, dar şi Alexandru Băluţă, de la CS U Craiova. Daum va efectua şi câteva modificări tactice în echipă! Astfel, pentru a-i face loc lui Ganea în banda stângă, Toşca va juca fundaş central, lângă Chiricheş, iar pentru a juca Băluţă, mijlocaş mai ofensiv, a dispărut Răzvan Marin, urmând ca la închidere să evolueze doar Pintilii.

Echipa probabilă a României mâine seară, cu Armenia:

Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Toşca, Cr. Ganea - Pintilii, N. Stanciu - Chipciu, Băluţă, Stancu - Fl. Andone

România - Armenia se va juca pe Arena Naţioanlă, de la ora 21:45. Până la această oră se vânduseră aproape 20.000 de bilete. Copiii intră gratis!

De reţinut e faptul că, la cererea FRF, Metrorex a prelungit programul astfel încât fanii să poată ajunge uşor acasă târziu în noapte, după terminarea meciului.

Mai multe