Ajutat de prieteni, Neşu a uitat două zile de probleme

26 iunie 2017 20:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Mihai Neşu e ţintuit de şase ani într-un scaun cu rotile, după ce a suferit o fractură a coloanei la un banal antrenament al lui Utrecht. Viaţa sa a devenit un calvar, dar oamenii dragi i-au fost mereu alături. Este şi cazul fostului său coleg de la gruparea olandeză, Dries Mertens, acum la Napoli, jucător care l-a vizitat recent pe Neşu.

Mihai Neşu a fost un fundaş ce a scris istorie în tricoul Stelei. În 2008 a ajuns în Olanda, la Utrecht, însă cariera i-a fost oprită brusc. În 2011, la un duel cu Schut, s-a lovit grav la coloană şi de atunci e paralizat de la brâu în jos. În scurt timp a rămas şi fără părinţi, soţia a decis să-l părăsească, însă prietenii adevăraţi nu l-au abandonat. Unul dintre ei e Dries Mertens. 

Belgianul e acum la Napoli, dar a împărţit vestiarul cu „Bichonul” la Utrecht din 2009 în 2011. A fost de faţă când Neşu s-a accidentat şi a rămas marcat de acel nefericit eveniment. De atunci i-a dedicat o mulţime de goluri şi l-a vizitat de mai multe ori, în Olanda, dar şi-n America, acolo unde românul urma un tratament de recuperare. Zilele acestea s-a dus din nou la fostul stelist. Au petrecut câteva zile împreună şi Dries a anunţat pe contul său de facebook.

„Mi-am petrecut ultimele două zile cu un bun prieten, a fost o experienţă minunată. Vreau să susţin Fundaţia Mihai Neşu şi voi da o mână de ajutor. Ei fac lucruri minunate pentru copii şi au nevoie de ajutorul meu şi al vostru. Simţiţi-vă liberi să daţi o mână de ajutor, chiar dacă suma este mică. Vă mulţumesc din inimă”, a scris Mertens, el oferind şi contul unde doritorii pot dona în contul Fundaţiei lui Neşu, centru ce se ocupă cu recuperarea copiilor cu dizabilităţi. 

Mai multe