Alex Cicâldău, erou pentru Galatasaray în Liga Europa

25 noiembrie 2021 20:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Internaționalul român Alex Cicâldău a fost cel mai bun jucător al formației turce Galatasaray în victoria cu Olympique Marseille, din Grupa E a Ligii Europa.

Alexandru Cicâldău, a înscris un gol şi a contribuit decisiv la altul, joi seară, la meciul câştigat pe teren propriu, cu scorul de 4-2, de Galatasaray, în faţa formaţiei Olympique Marseille, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Europa.

Cicâldău a marcat în minutul 12 şi a contribuit decisiv la autogolul lui Caleta-Car (Marseille) din minutul 30. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Feghouli ’64 şi Babel ’84. Pentru Marseille a marcat Milik ’69, ’85. Românul a jucat până în minutul 51, când în locul său a intrat Olimpiu Moruţan. Cicâldău a primit un cartonaş galben în minutul 36.

În aceeaşi grupă, Lazio Roma, cu Ştefan Radu rezervă, a învins în deplasare Lokomotiv Moscova, scor 3-0. Au înscris Immobile ’56 (penalti), ’63 (penalti) şi Rodriguez ’87.

În urma acestor rezultate, Galatasaray şi Lazio Roma şi-au asigurat primele două poziţii în grupă, adică s-au calificat în ”primăvara” europeană.

Mai multe