Alex Maxim are Turcia la picioare

3 februarie 2020 18:24   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Prestația fabuloasă din meciul de debut la Gaziantep, pentru care a marcat de două ori în victoria cu 5-1 de pe terenul liderului, Sivasspor, l-a făcut pe antrenorul Marius Șumudică să vorbească numai la superlativ despre jucătorul pe care l-a legitimat săptămâna trecută.

”E foarte clar că nu m-am gândit la o asemenea prestație din partea lui Maxim, nu m-am gândit nici la scor, nu m-am gandit că putem marca cinci goluri contra liderului. Din punct de vedere psihic, din punct de vedere al inteligenței, rar mi-a fost dat să lucrez cu un astfel de jucător, nu am văzut de mult un jucător atat de echilibrat. La un moment dat credeam că e nepăsător, nu asculta, dar el înmagazina și l-a ajutat foarte mult. Mentalitatea germană și Bundesliga l-au ajutat enorm”, a spus Șumudică la Digi Sport.

Tehnicianul spune că toată lumea se întreabă în Turcia de unde a apărut acest jucător tocmai la Gaziantep, o echipă de jumătatea clasamentului. ”Azi-noapte a vuit toată Turcia! Toată lumea de la Istanbul, toată presa s-a întrebat unde l-am găsit pe acest jucător. Făceau comparații cu echipele mari și spuneau că acestea transferă tot felul de jucători și nimeni nu l-a găsit pe Maxim. E un tip inteligent, echilibrat”, a mai spus Șumi.

Mai multe