Alexa a blestemat-o pe ASA

17 martie 2017 20:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

ASA Târgu Mureş - Concordia Chiajna este derby-ul suferinţei din play-out, care se va juca azi, de la ora 18.00. Ardelenii sunt cea mai slabă echipă din Liga 1 şi doar o victorie le mai poate oferi şanse de salvare. În faţa lor stă echipa fostului antrenor, Dan Alexa, care a făcut o vrajă la despărţirea din iarnă.

Instabilitatea financiară şi lotul slab l-au determinat pe antrenorul Dan Alexa să-şi caute  fericirea în altă parte. Astfel, cu două zile până în Crăciun a ales să semneze cu Concordia Chiajna, spre surprinderea tuturor. Ardelenii l-au numit în loc pe Ilie Stan şi sperau totuşi în salvare.

A urmat însă dezastrul, de parcă Alexa ar fi lăsat prăpăd în urma lui! ASA n-a mai câştigat nici un meci de atunci, cu excepţia acelui 3-0 la masa verde, cu Pandurii, iar în 2017 a marcat abia pe 4 martie, cu Steaua. Ultima victorie a mureşenilor pe teren a fost acel 2-0 cu FC Botoşani, de pe 4 decembrie, când pe bancă era adversarul de azi, Dan Alexa. Ca şi când schimbarea de echipe a acestuia n-ar fi provocat destul rău celor de la ASA, „Chirurgul” are gânduri şi mai negre.

Acesta e decis să plece diseară la Chiajna cu toate cele trei puncte şi să sape o prăpastie de netrecut între Târgu Mureş şi prima echipă de deasupra liniei retrogradării. Implicit, acest lucru ar însemna şi decapitarea lui Ilie Stan, care oricum e pe făraş. În aceste condiţii, e posibil să avem în sfârşit un meci atractiv şi într-un play-out la care nu se mai gândeşte nimeni.

Mai multe