Alexe şi-a făcut singur cadou de ziua lui

25 februarie 2013 20:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dinamoviştii l-au serbat pe Marius Alexe vineri la antrenament. Pe lângă felicitările tradiţionale, colegii i-au transmis ca la vară să-şi îndeplinească visul şi să evolueze într-un campionat puternic din Europa. Însă, Ţălnar a avut o urare specială, care s-a şi îndeplinit.Alexe, jucător ce poate activa ca vârf împins, mijlocaş ofensiv sau de bandă stânga, a marcat o „dublă" în partida de debut cu FC Braşov, 2-1. Iar disputa a fost una specială. A reuşit două goluri când tomai împlinise 23 de ani, iar „profeţia" lui Ţălnar s-a împlinit.

Înainte de meci, când toţi l-au felicitat în vestiar cu ocazia aniversării, „Ţânţarul" i-a transmis un mesaj părinteşte: să înscrie de două ori în faţa Braşovului, iar mesajul a fost transpus în realitate.

Dat ca şi plecat în fiecare pauză competiţională, acum Alexe speră să ajungă la un club mare din Europa, mai ales că e monitorizat de formaţii din Italia, dar şi din spaţiul ex-sovietic.

„Era important să începem cu dreptul şi sunt bucuros că am reuşit două goluri, dar dacă nu învingeam nu mai aveau nici o importanţă. A fost greu, deşi am jucat cu un om în plus mult timp. Acum, urmează partida cu Rapid şi chiar dacă nici ei nu au o situaţie prea bună, meciul cu ei rămâne un derby", a spus Alexe. 

Mai multe