Alibec, după eliminarea din Liga Campionilor: ”Am pierdut rușinos, ne-am bătut singuri!

23 august 2017 23:55   Fotbal intern
Ultima actualizare:

FCSB a fost învinsă de Sporting Lisabona, cu scorul de 5-1 (1-1) pe Arena Naţională, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost egal, 0-0. Echipa stelistă va juca în grupele Ligii Europa.

Cel mai în formă jucător al celor de la FCSB, Denis Alibec, s-a arătat deranjat de greșelile individuale făcute de colegii săi din apărare.

”A fost 1-1 la pauză, eram în cărți. E mult să iei 4 goluri într-o repriză. Ne-a lipsit curajul, atitudinea. Daca mergeam peste ei să marcăm, altfel ar fi fost situația. Am pierdut rușinos, Sporting nu era o echipă de nebătut. Mergem înainte, n-avem ce să facem. Ne-am bătut singuri. Au mai mult experiență decât noi și asta a contat”, a spus atacantul echipei lui Dică.

Junior Morais, autorul golului celor de la FCSB, a fost ceva mai ponderat decît coechipierul său din atac.

”Am fost aproape... Un egal nu ne era suficient, trebuia să dăm gol, am plecat în atac și ne-au prins descoperiți în apărare. Nu sunt mai puternici decât noi, sunt echipă mare, dar nu de nebătut. Noi am făcut o primă repriză bună, dar apoi nu ne-a mai ieșit jocul. Le mulțumesc oamenilor că au venit să ne susțină și că au stat până la final”, a spus fotbalistul.

Mai multe