Alibec face cumpărături când coechipierii lui joacă

8 decembrie 2017 20:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Marele absent al meciului dintre FCSB şi Lugano, atacantul Denis Alibec, şi-a văzut de viaţă joi, în ziua meciului. Cum nu a avut nimic de făcut, el a bântuit prin oraş cu bolidul lui de 170.000 de euro.

Alibec, singurul atacant cu pretenţii din Europa care nu a reuşit să marcheze în 20 de etape scurse din campionatul în care activează, nu a acceptat să fie rezervă la meciul din Liga Europa, pierdut până la urmă de FCSB cu Lugano, scor 1-2. „Ne-a spus că e accidentat la genunchi. Depinde şi de el cât de mult îşi doreşte să joace şi cât de repede se va reface”, a declarat despre situaţia fotbalistului antrenorul bucureştenilor, Nicolae Dică.

 Departe de a suferi că nu evoluează, Alibec a avut joi după-amiază o sesiune de cumpărături şi de ieşit cu amicii.

Îmbrăcat sport, cu o glugă trasă pe ochi, el a mers la un restaurant cu nişte prieteni, apoi la o farmacie. După aproape două ore de hoinăreală, internaţionalul român s-a oprit la o benzinărie, unde, fiind recunoscut de un angajat, a schimbat câteva cuvinte cu acesta. În jurul orei 17.00 a ajuns acasă, la timp pentru a se pregăti de vizionarea meciului pe care coechipierii săi urmau să-l susţină în cea de-a doua competiţie intercluburi. 

Mai multe