Alţii ca Alibec! Au distrus vestiarele sau băncile de rezerve!

16 octombrie 2017 16:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Alibec e ultimul pe o listă cu jucători şi antrenori români care au avut ieşiri necontrolate într-un meci.

La partida cu Voluntari, atacantul FCSB a aruncat banderola de căpitan când a aflat că e schimbat şi apoi a lovit puternic cu piciorul uşa ce ducea la vestiare. Pentru comportamentul său, Alibec a fost exclus din lot şi amendat cu 75.000 de euro, dar el nu e singurul care a „confundat” terenul de fotbal cu ringul de K1.

Tot în această etapă, Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, enervat pentru o decizie a arbitrului din meciul cu Botoşani, 0-0, a dat cu piciorul într-un scaun de pe banca de rezerve, el aducând aminte de Sorin Cârţu. Tehnicianul era tot pe banca clujenilor şi într-o partidă din cupele europene a spart cu picioarele un perete lateral al băncii de rezerve, construcţia fiind din plexiglas. “Seamănă puţin cu Sorin Cârţu”, s-a amuzat fostul mare portar, Duckadam.

Recent, în august, Cosmin Contra, pe atunci antrenorul lui Dinamo, a spart cu pumnul geamul uşii de la vestiar, deşi roş-albii au învins pe Gaz Metan cu 3-1. El a apărut apoi cu un bandaj la mâna dreaptă şi a explicat. “Nu am păţit nimic la mână. De-ale mele. Am lovit ceva de supărare şi m-am tăiat un pic la deget”, a spus el.

În trecut, când era jucător, Mirel Rădoi, căpitan al Stelei,  a spart un geam de la vestiar, s-a tăiat la mână şi a fost dus la spital. Atunci roş-albaştrii au pierdut un meci la Bistriţa.

Mai multe