Am câştigat duelul iubitelor!

13 noiembrie 2013 17:30   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Mai este o zi până la manşa tur a barajului pentru Campionatul Mondial din Brazilia, de anul viitor. Meciul cu grecii se dispută pe toate fronturile. Cea mai plăcută „scenă de război" este, cu siguranţă, bătălia frumuseţii consoartelor celor două echipe. Nu ne lăsăm conduşi de subiectivism, dar femeile noastre sunt mai frumoase decât ale lor.

Ne pregătim de mondiale! Jucăm o dublă de foc cu Grecia, iar peste 20 de milioane de români le ţin pumnii băieţilor lui Victor Piţurcă în meciurile de mâine, de la Pireu, şi de marţi, de pe Arena Naţională. „Şansele sunt egale", a sunat declaraţia dată de fotbaliştii naţionalei în momentul în care au aflat adversarii la baraj.

Mâine sperăm însă să vedem că „tricolorii"s-au înşelat! Că balanţa va atârna mult în favoarea noastră după jocul din deplasare. Până să aflăm însă acest lucru, ne putem bucura de prima victorie împotriva elenilor. Nu la fotbal, ci într-un altfel de concurs! Al frumuseţii. Click! vă propune o comparaţie între iubitele jucătorilor celor două echipe. Noi am spune că româncele sunt mult peste „adversarele" lor din Grecia.

Cristina l-a cucerit pe Maxim cu formele voluptuoase

Ciprian Tătăruşanu şi Nety vor deveni părinţi în 2014

Băieţii din naţionala lui Piţurcă se pot lăuda că au acasă femei frumoase, dar şi inteligente. Exemplu concret este Alex Maxim, unul dintre cei mai buni jucători români ai momentului. Bruneta Cristina Rovenţa, câştigătoare a concursului Miss Tourism World 2012, l-a cucerit pe Maxim cu dimensiunile ei aproape perfecte: 92-62-90. Absolventă a două facultăţi, Geografia, Secţia Turism, din cadrul Universităţii Bucureşti, şi Informatică Managerială din cadrul Universităţii Româno-Americane, Cristina a fost răsfăţată la maximum de jucătorul lui Stuttgart cu vacanţe de cinci stele, bijuterii, dar şi un Rolex de 20.000 de euro.

Grecul Sifakis s-a însurat cu iubita din copilărie

Alexandra, nevasta atacantului Samaras, este “bomba sexy” a Greciei

La capitolul cuceriri celebre a „punctat" şi Ciprian Marica. Atacantul lui Getafe s-a afişat o perioadă lungă alături de Ilinca Vandici, fostă prezentatoare tv, acum concurentă la emisiunea „Dansez pentru tine", de la PRO TV. O femeie frumoasă îl aşteaptă acasă şi pe portarul Ciprian Tătăruşanu. Logodinca lui, Nety, a atras toate privirile la ultimele evenimente la care a participat la braţul lui Ciprian. Peste câteva luni, tânăra de 27 de ani îi va dărui un copil golkeaperului stelist.

Samaras are cea mai frumoasă nevastă

Grecii sunt ceva mai conservatori atunci când vine vorba despre relaţiile cu femei celebre. Fotbaliştii naţionalei elene nu sunt „devoratori” de vedete tv şi nici de manechine. Cei mai mulţi dintre ei au iubite care nu apar la televizor şi nici prin reviste, cazul portarului Michalis Sifakis (foto). Sunt însă şi excepţii. Atacantul Giorgos Samaras, de la Celtic, are o nevastă care se poate „bate de la egal la egal” cu fetele noastre. Alexandra Loizou este manechin şi prezentatoare la un post tv din Grecia şi considerată una dintre cele mai frumoase femei din ţara ei. Konstantinos Mitroglou are şi el acasă o blondă, cu care se va însura chiar după barajul cu România. Niki, jumătate nemţoaică, jumătate grecoaică, este alături de atacant de cinci ani.

Tătăruşanu, favorit să apere în Grecia

Selecţionerul Victor Piţurcă a primit veşti bune ieri! Portarul Ciprian Tătăruşanu a putut să facă şedinţa de pregătire de dimineaţă alături de restul coechipierilor, fiind şanse extrem de mari ca el să fie în poartă în meciul de la Pireu. Fotbalistul Stelei mai acuză durerei la spate, însă suportabile. Medicul Pompiliu Popescu i-a dat acestuia aviz favorabil pentru a se pregăti normal, dar sub stricta sa supraveghere. Portarul Silviu Lung jr nu va mai face deplasarea în Grecia, şi va rămâne la Mogoşoaia unde se va pregăti alături de preparatorul fizic.

Mai multe