Amendă uriașă pentru portarul lui Chelsea, Kepa

26 februarie 2019 17:26   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Refuzul portarului Kepa de a ieși de pe teren atunci când antrenorul a vrut să-l înlocuiască a fost penalizat de conducătorii celor de la Chelsea. Aceștia l-au amendat cu salariul pe o săptămână, adică 230.000 de euro.

Nu există nici o scuză pentru un fotbalist când refuză să iasă de pe teren atunci când îi cere acest lucru antrenorul, iar Kepa a aflat pe propria piele acest lucru. Devenit în vară cel mai scump portar din lume, după ce Chelsea, pe baza unor parametric știuți doar de scouterii ei, a decis să le achite celor de la Athletic Bilbao clauza de 80 de milioane de euro, spaniolul a fost readus cu picioarele pe pământ de conducătorii clubului londonez. Aceștia au anunțat că goal-keeper-ul a fost amendat cu salariul pe o săptămână după ce a refuzat să fie înlocuit în ultimul minut al prelungirilor finalei Cupei Ligii Angliei. Cei aproximativ 230.000 de euro vor merge în conturile Fundației Chelsea.

Kepa şi-a cerut iertare, luni, pentru comportamentul său. “A fost o neînţelegere, dar după ce m-am gândit mai bine mi-am dat seama că am gestionat greşit situaţia. Vreau să le spun fanilor că îmi pare rău. Voi învăța din acest episod și accept ceea ce a decis clubul”, a precizat portarul într-un comunicat.

Mai multe