Anamaria Prodan, cel mai premiat impresar, a mai luat un trofeu

9 octombrie 2020 23:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fotbalul românesc a fost la mare căutare la Gala Performanţei şi Excelenţei, ajunsă la cea de-a zecea ediție. Anamaria Prodan a luat fața tuturor prin ținuta sa.

De zece ani, Gala Performanței și Excelenței acordă premii și diplome personalităților publice a căror performanță și creativitate au strălucit în diverse domeni, precum artele, campaniile sociale și umanitare, designul vestimentar sau sportul.

Reprezentanții fotbalului au primit patru premii la această festivitate. Anamaria Prodan a fost desemnată ”cea mai de succes și fashion femeie impresar FIFA din lume”. Florin Bratu, unul dintre tehnicienii pe care îi reprezintă, a primit titlul de ”cel mai talentat antrenor al generației tinere”. Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, a primit trofeul pentru ”cel mai valoros brand sportiv din România”, fostul președinte de imagine de la FCSB fiind în plină dezvoltare a brand-ului personal.

Singurul reprezentant al sportului care nu a  fost prezent să își ridica premiul a fost Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineret, aflat în Ucraina cu echipa sa Under 21. El a primit trofeul pentru ” cea mai fulminantă ascensiune în fotbalul românesc”.

Mai multe