Anamaria Prodan, naşă sexy

31 mai 2013 16:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Campionii o ţin din petrecere în petrecere. După ce au chefuit până dimineaţă la sărbătoarea titlului, ieri, steliştii au băut la botezul fiului lui Paul Pârvulescu. Naşa Anamaria Prodan a fost apariţia evenimentului, fiind remarcata tuturor datorită rochiei alese.

Steliştii s-au obişnuit cu petrecerile. După ce marţi spre miercuri au rupt ringul de dans, ieri, familia „roş-albstră" a chefuit la botezul fiului Anei - sora cântăreţei Elenei Gheorghe - şi al lui Paul Pârvulescu. Naşii au fost nimeni alţii decât Laurenţiu Reghecampf şi soţia sa, Anamaria Prodan. Sexy-impresara a făcut furori la biserică, în momentul în care şi-a făcut apariţia într-o rochie lungă, elegantă, roşu-aprins.

Ana şi Paul Pârvulescu, împreună cu fiul lor Lucas

Cântăreaţa Elena Gheorghe a venit la biserică cu fiul Nichola

Paul şi Ana Pârvulescu s-au pozat alături de naşi

Micuţul soţilor Pârvulescu a fost extrem de cuminte pe durata slujbei şi a plâns foarte puţin în momentul în care preotul l-a băgat în cristelniţă. După ceremonia de la Biserica Sfântul Gheorghe, alaiul s-a mutat la Militari Residence Ballroom, locul care a găzduit şi petrecerea de titlu a Stelei. Jucătorii, alături de neveste sau iubite, s-au adunat acolo în jurul orei 19.00, iar petrecerea a durat până târziu în noapte. Pentru campioni, urmează mâine un alt chef. Fundaşul Iasmin Latovlevici se însoară cu iubita lui, Roxana.

Mai multe