Andone a plecat la plajă, în Marbella

28 mai 2011 17:05   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ioan Andone nu a irosit deloc timpul. Imediat după finala Cupei României, pierdută cu Steaua, tehnicianul de 51 de ani a avut, vineri, o şedinţă cu acţionarii Badea şi Săvulescu, în care s-a discutat viitorul băncii dinamoviste.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Olăroiu:«Steaua putea să ia şi titlul»

«Divorţul» de Ando costă 125.000 €

„Fălcosul" şi-a anunţat demisia, însă şefii clubului i-au cerut să nu se pripească. Andone a cerut timp de gândire, să cântărească plusurile şi minusurile din sezonul recent încheiat.

Antrenorul va reflecta la viitorul său pe plaja din Marbella. Dinamovistul a plecat, ieri, cu soţia, spre vestita staţiune spaniolă.

Dacă în perioada Sărbătorilor de iarnă Andone preferă să se destindă în Thailanda, pe timpul verii „Fălcosul" obişnuieşte să meargă în Spania.

Tehnicianul „câinilor" a rămas ataşat de Peninsula Iberică de pe vremea în care a jucat acolo, pentru Elche.

Pe timpul celor şapte zile pe care Ando le va petrece la Marbella, acţionarii îl vor asalta pe acesta cu telefoanele, pentru a-l convinge să nu-i lase la greu.

Zilele trecute, Ioan Andone s-a întâlnit cu preşedintele campioanei Oţelul, Marius Stan.

„M-am întâlnit săptămâna trecută, la masă, cu el. Suntem prieteni. Eu cred că Dorinel va continua la Oţelul", a spus Andone.

Cristi Borcea: «I-am spus lui Ando să continue»

De la Londra, unde, aseară, a urmărit live finala Ligii Campionilor, Cristi Borcea a precizat că-l susţine 100% pe tehnicianul cu care Dinamo a ajuns în finala Cupei şi cu care roş-albii au terminat pe şase în campionat.

„Eu am vorbit cu Andone. I-am spus clar că vreau să rămână la echipă, să continue ce a început.

Domnul Badea s-a întâlnit cu el, să discute detaliile.

Trebuie să rămână Andone! Luni (n.r. - mâine) vin în ţară, şi mă voi ocupa şi eu de acest subiect", a afirmat Borcea.

Mai multe