Andone, faţă în faţă cu «duşmanul» Şumudică

28 octombrie 2016 19:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Şefii i-au căutat un înlocuitor lui Ioan Andone, iar primul pe listă a fost chiar Marius Şumudică. Între cei doi tehnicieni a pornit un adevărat război al declaraţiilor şi varianta unei schimbări pe banca celor de la Dinamo e încă posibilă.

“Câinii” nu mai câştigaseră un meci timp de o lună şi meciul cu Pandurii era hotărâtor pentru Andone. A învins, 4-0, şi s-a salvat, cel puţin pentru moment. E nevoit să învingă şi diseară Astra, mai ales că jocul e unul special.

Îl întâlneşte pe omul care s-a lăudat că a fost la un pas să preia pe Dinamo, iar tratativele au fost recunoscute şi de oficialii “câinilor”. Culmea e că Şumudică e “produsul” lui Andone, actual om de pe banca trupei din “Ştefan cel Mare” fiind cel care l-a adus la Sportul şi l-a pregătit în anii ’90. De asemenea, “Şumi” a anunţat că nu-l interesează meciul de diseară, mai important fiind duelul cu Plzen din Liga Europa.

“Ne spune echipa de start?! Îi dau şi eu lista, facem schimb de fiţuici…Da, o să dăm mâna, că am trecut de perioada de glume. N-am treabă cu el, dar cred că jocul cu noi contează mai mult decât cel cu Plzen fiindcă se apropie play-off-ul şi vor să se califice”, a comentat Ando. El e în continuare în conflict cu suporterii, dar nu se simte ameninţat: “M-aş bucura ca suporterii să-mi strige mie demisia, dar să încurajeze echipa. Pentru mine nu e o problemă asta, sunt trecut prea prin multe. Deocamdată nu am avut nici o şedinţă cu domnul Negoiţă, doar am vorbit la telefon”.

Duelul Andone - Şumudică are şi o miză statistică, fiecare echipă câştigând de zece ori în meciul direct.

Mai multe