Andone, la fel ca Messi

20 noiembrie 2016 19:45   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Florin Andone a aşteptat 10 meciuri pentru a sparge gheaţa în tricoul lui Deportivo, dar acum dă goluri etapă de etapă. În meciul cu Sevilla, românul a reuşit un „golazo a la Messi”.

Nu e fotbalist care să nu se bucure de o comparaţie cu Leo Messi, indiferent de contextul în care e făcută. De această onoare se bucură şi internaţionalul român Florin Andone. Revenit de la „dubla” naţionalei cu Polonia şi Rusia, Andone a fost din nou titular pentru Deportivo La Coruna, în dificila confruntare de acasă cu FC Sevilla. Meciul s-a încheiat cu victoria dramatică a oaspeţilor (2-3), în care „Depor” a condus cu 2-0. A doua reuşită a galicienilor a fost una magnifică, semnată de Florin Andone, care înscrie astfel pentru a doua etapă la rând. Presa iberică a remarcat la unison acţiunea personală a lui Andone, care a ridiculizat trei adversari şi a marcat în poarta Sevillei.

 „Golazo a la Messi. A avut nevoie de trei atingeri pentru a arunca în aer stadionul Riazor. Andone are numărul 10 pe spate şi ar trebui să-şi coloreze în roşu liniile albe de pe tricou pentru a semăna în totalitate cu Messi”, au scris jurnaliştii de la cotidianul catalan “Sport”

Mai multe