Andone regretă că nu l-a vândut mai demult pe Gnohere!

17 ianuarie 2017 11:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

ANtrenorul dinamovist Ioan Andone nu a vrut să-l lase de anul trecut pe "Bizon" la Steaua, iar acum îi pare rău fiindcă roş-albii ar fi obţinut mai mulţi bani şi şi-ar fi permis să cumpere un atacant de valoare.

"N-am avut o relație foarte bună, hai să fim sinceri, e destul de dificil. În prima parte a campionatului, până la meciul cu Târgu Mureș, a fost ok, a muncit foarte bine, a încercat chiar să facă presing, se vedea pe el că este cu echipa, dar după aceea, foarte greu.

Nu mai avea chef, nu se mai antrena ca înainte. A zis că ’să stau și eu la Dinamo, să-mi iau salariul și oi vedea ce va fi’. Se putea observa că nu-i mai stă gândul, se vedea la antrenamente", a spus Andone la Digi Sport.

Apoi, a continuat: "Am avut o discuție cu Gnohere și mi-a spus că o să înceapă să se pregătească altfel. Dar el nu mai avea chef de Dinamo. Anul trecut le-am zis șefilor, că m-au întrebat, ’sunt de acord să-l vindeți, dar nu la Steaua!’. Era mai bine să îl dăm. Cu banii ăia luam un atacant din Brazilia".

Mai multe