Andone sabotează prima reprezentativă

27 noiembrie 2016 20:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ioan Andone a devenit în ultima perioadă un antrenor tot mai greu de anticipat, iar asta o simt din plin jucătorii şi colaboratorii săi. După ce Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al „câinilor”, a recunoscut că n-a înţeles tactica la înfrângerea cu CFR, acum doi elevi de-ai săi spun că nu ştiu de ce nu mai sunt titulari cerţi la echipa de club.

Steliano Filip n-a lipsit de la nici o acţiune a echipei naţionale în ”era Daum” şi asta îl recomandă măcar la Dinamo ca fiind om de bază. Nu e însă cazul! „Fălcosul” a ales surprinzător să înceapă jocul de la Voluntari cu argentinianul Oliva în banda stângă şi cu Filip pe bancă. Nu pentru mult timp, sud-americanul fiind schimbat cu românul în minutul 20, din cauza unei accidentări. Totuşi, resentimentele au rămas, iar orgoliosul fundaş a dat pe afară la interviul de după meci.

”Nu cred că este jucător căruia să-i placă pe bancă, dar mă bucur că am evoluat, chiar dacă pot spune că îmi pare rău pentru colegul meu care s-a accidentat.  Am luat toate cele trei puncte și putem să ne concentrăm pe derby-ul cu Steaua”, a spus Filip, trimiţând o săgeată clară către Andone. Mai tranşant a fost însă Dorin Rotariu. „Nu prea am avut multă şansă să joc, nu pot să fac mult în 10-15 minute. Am legat acum două meciuri de 90 de minute, ca să intru în ritm, şi sper ca evoluțiile mele să fie la fel de bune”, a spus Rotariu cu tupeu, simţindu-se îndreptăţit să facă acest atac după ce a adus victoria lui Dinamo în minutul 87.

Mai multe