Aniversare tristă pentru Gică Hagi. Ce cadou i-au făcut fotbaliștii săi

5 februarie 2022 17:04   Fotbal intern

De ziua lui, Gheorghe Hagi a avut o surpriză neplăcută din partea elevilor săi. Farul a fost învinsă acasă cu scorul de 1-0 de Chindia Târgoviște.

Partida de la Ovidiu a început prost pentru echipa ”Regelui”, golgheterul Betancour fiind eliminat în minutul 30. Din acel moment, la conducerea partidei au trecut oaspeții, care au ratat multe ocazii de a marca, unele dintre ele fiind anulate chiar de fostul lor portar, Aioanii, acum în poarta constănțenilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Florea, în minutul 82.

La finalul partidei, sărbătoritul zilei era extrem de supărat: ”Nu se poate să rupi un meci aşa în minutul 30, prin eliminarea aia. Mai ales că din ce am vorbit nici nu a fost măcar. Mie mi se pare prea mult. Imposibil, s-a rupt echilibrul, s-a dorit lucrul ăsta. Ce să mai vorbim. Echipa a alergat, a muncit. Probabil deranjăm că suntem acolo sus, că jucăm un fotbal bun. Mergem înainte, ce putem face? A fost greu să putem să ne exprimăm cum ne-am fi dorit. Am avut ocazii, bară, produceam fotbal. Arbitrul a rupt echilibrul şi asta e... Da, probabil deranjăm. Clubul deranjează, suntem prea sus. Cum ne permitem noi să fim acolo sus? E inadmisibil, mi se par lucrurile destul de complicate. A văzut arbitrul foarte bine, ştia foarte bine”, a declarat Hagi, care a împlinit sâmbătă, 5 februarie, 57 de ani.

Mai multe