Apărătorii, cei mai tari din Star Manager după meciurile de marţi

19 octombrie 2016 14:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Mersul cu sacul la pomul lăudat e de cele mai multe ori falimentar, iar rezultatele partidelor de aseară din Liga Campionilor demonstrează asta încă o dată.

Deşi s-au jucat câteva partide dezechilibrate şi se aşteptau marcatori pe bandă rulantă, până la urmă, jucătorii din ofensivă au punctat cel mai puţin. Nimeni n-a marcat mai mult de o dată, iar fundaşii şi portarii echipelor fără gol primit i-au bătut la fundul gol. Real Madrid a fost deziluzia serii din ambele motive. Deşi a marcat de cinci ori, din trioul BBC (Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo) a marcat doar galezul, şi el o singură dată. Astfel, toţi jucătorii din Star Manager care i-au avut pe vreunul dintre aceştia în echipă şi-au luat ţeapă. La fel s-a întâmplat şi cu portarul Navas sau cu fundaşii, care se miza că nu vor primi gol. S-a întâmplat însă asta, Radovic înscriind pentru Legia din penalty.

Nici în celelalte meciuri atacanţii şi mijlocaşii ofensivi n-au rupt gura târgului. Aubameyang, pentru Dortmund, Nasri, pentru Sevilla, Mahrez, pentru Leicester sau Andre Silva, pentru Porto, au marcat câte un singur gol şi n-au reuşit să adune mai mult de 6 sau 7 puncte.

Cu totul altfel stăteau lucrurile dacă mergeaţi pe mâna fundaşilor sau a portarilor scăpaţi fără gol primit. Buffon a fost zeu la Lyon, unde a rămas cu poarta intactă, a apărat un penalty şi a mai salvat-o pe Juventus din alte câteva situaţii limită. Apoi, Dani Alves, de asemenea fără gol primit şi pasator decisiv la reuşita lui Cuadrado, a punctat foarte bine. De asemenea, câştigători detaşaţi puteaţi fi dacă selecţionaţi în echipele voastre de la Star Manager fundaşi şi portari de la Sevilla, Tottenham, Leverkusen sau Leicester.

Mai multe