Arabii se simt păcăliţi de Piţurcă: "S-a terminat!"

10 septembrie 2014 10:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Preşedintele Al Ittihad, Ibrahim Al Balwi, a declarat marţi seară, la Sport.ro, că s-a răzgândit în privinţa obţinerii serviciilor selecţionerului Victor Piţurcă deoarece nu este de acord să plătească suma de un milion de euro solicitată de FRF ca despăgubirte pentru rezilierea contractului.

"Ne-am răzgândit pentru că el are o penalitate în contract şi nu putem plăti penalitatea. Ne-am răzgândit. Ne orientăm către alt antrenor. Vom lua alt antrenor din Europa. Nu vom continua negocierile. Când am aflat că există o clauză de despăgubire în contract am terminat discuţiile, ne-am răzgândit, nu vrem acest antrenor, vom merge la alt antrenor. S-a terminat. Şi îi urăm succes antrenorului la echipa naţională a României. Antrenorul ne-a cerut o sumă şi am fost de acord cu el, dar când am venit să semnăm contractul el a spus: «Nu pot să îmi reziliez contractul, trebuie să plătesc un milion de euro federaţiei». Astfel că i-am spus nu. Nu putem să plătim penalitatea. Ce ai cerut îţi dăm, dar nu putem să plătim mai mult", a spus Al Balwi.

Întrebat dacă ar fi fost dispus să plătească o despăgubire de 500.000 de euro pentru Piţurcă, el a răspuns: "Nu din cauza banilor, problema este că am fost clari. Antrenorul nu ne-a spus că există acea clauză în contract între el şi federaţie. Am fost surprinşi de asta."

Ibrahim Al Balwi a precizat că nu va discuta cu alt antrenor din România. "Acum vrem să alegem un alt antrenor din Europa, un nume mare", a adăugat oficialul clubului saudit.

Mai multe